Välkommen till
Ebbarps Spa & Hjortgård!


Ebbarps Spa & Hjortgård är ett företag som ligger i natursköna Ätradalen i Svenljunga. På Stora Ebbarp försörjde man sig förr på kött och mjölkproduktion.
År 1991 startade man med att föda upp kron och dovhjortar som liv och slaktdjur. Idag finns här ett kronhjortshägn på 35 hektar och ett dovhjortshägn på 15 hektar.
Totalt har vi cirka 450-500 djur. Alla våra djur har A-status. Vi har nu ytterliggare kompletterat verksamheten med en Spa-anläggning.

Spa anläggningen

Spa avdelningen består av en välkomnande miljö med; Inomhus Spa avdelning med jacuzzi, bastu samt dusch. Utomhus Spa avdelningen består av utomhusbad, bastu, grillkåta, omklädningsstuga samt terass där mat kan serveras. Vi har två behandlingsrum samt en matsal och en butik.
Här finns en rad Spa erbjudande att välja bland, allt från behandlingar till att stora grupper kommer hit och njuter av den avslappnade Spa miljön.
Tag med dig dina vänner och besök vårt Spa!

Spa Månadserbjudande
December 2008


The Real Aromatherapy Body Experience

Behandlingstid: 80 min
Unna dig lite lyx i Jul stressen, kom och ge dig själv en avstressande behandling. Real Aromatherapy Body Experience är en balancerande och mycket avslappnande massage-behandling för både kropp och själ influerad av såväl österländska som västerländska tekniker. Akupressur,lymfdränage och reflexologi varvas med avslappnande muskelmassage och kraftfulla essentiella oljor, väljs omsorgsfullt ut efter kundens önskemål och behov. En underbar välgörande topp till tå behandling där extra fokus läggs på rygg,axlar,nacke,skalp,fötter och ansikte.

Pris: 600 kr (ord. 750kr)