u

 

Nyhet!

Fransförlängning

 

Äntligen kan du får långa, täta och vackra fransar oavsett gener! En ögonfransförlängning gör stor skillnad. Det ger dig ett piggare, mer vaket utseende. Metoden vi använder kallas för "singles" och är den säkraste metoden på marknaden. Den innebär att vi limmar på fransarna en och en, inget trassel eller klumpar. Självklart lär vi dig hur du bäst sköter om dina nya fransar.

 

 

Nytt set - 120 min. 850:-

Påfyllning - från 350:-

 

Välkomna att boka!
   
  

 

 

 

 

Välkommen till
Ebbarps Spa & Hjortgård!

 

Ebbarps Spa & Hjortgård är ett företag som ligger i natursköna Ätradalen i Svenljunga. På Stora Ebbarp försörjde man sig förr på kött och mjölkproduktion.
År 1991 startade man med att föda upp kron- och dovhjortar som liv- och slaktdjur. Idag finns ett kronhjortshägn på 35 hektar och ett dovhjortshägn på 15 hektar. Totalt har vi cirka 450-500 djur.

 

Sedan 2005 har vi ytterliggare kompletterat verksamheten med en Spa-anläggning.

Spa anläggningen

Spa anläggningen består av en välkomnande miljö med; Inomhusbadavdelning med jacuzzi, bastu samt dusch. Utomhusbadavdelningen består av vedeldad badtunna, vedeldadbastu, grillkåta, omklädningsstuga samt terass där mat kan serveras sommartid.
Vi erbjuder en rad olika Spa-upplägg, allt från enskilda behandlingar till att komma hit i större grupp för att njuta av den avslappnade, öppna miljön med våra hjortar skymtandes runt hörnet.

 

Besök oss med dina vänner och låt oss skämma bort er!