Massage

Klassisk helkroppsmassage

Behandlingstid: 75 & 90 minuter
Svensk klassisk massage som går på djupet i musklerna. Kan användas som muskelavslappnande eller som ren avkoppling. Vid massage stimuleras kroppens eget hormon oxytocin. När oxytocinhalten ökar i kroppen sjunker pulsen, blodtrycket och andningstakten. Det här är positiva effekter som ger dig välbehag efter behandlingen.

Pris: 645 kr / 745 kr

 

Klassisk delkroppsmassage

Behandlingstid: 60 minuter
Välgörande massage för en utvald del av kroppen. Du bestämmer själv hur vi disponerar tiden. Behandlingen kan utföras som rent avslappnande eller med muskelknådning som går på djupet. Innehåller även behandling med akupressur och strechprogram. Skönt för dig som känner stelhet och låsningar i ryggen.

Pris: 545 kr

 

Klassisk ryggmassage

Behandlingstid: 30 & 45 minuter
Välgörande massage för spända muskler i rygg, axlar och nacke. Muskelknådning som går på djupet i musklerna för att sätta fart på blodcirkulationen. Skönt för dig som känner stelhet och låsningar i ryggen.

Pris: 320 kr / 425 kr

 

Skalpmassage

Behandlingstid: 30 minuter
Underbar massage för huvudet med akupressur. Många spänningar sitter i huvudet. Massagen ger avslappning och välbehag.

Pris: 320 kr

 

Sköna fötter

Behandlingstid: 45 minuter
Du börjar med att sätta fötterna i ett varmt fotbad med salt och eteriska oljor. När du känner att välbefinnandet infinner sig masserar vi fötter och underben med en behaglig fotcréme.

Pris: 345 kr