Spabehandlingar

 

Khanya of Africa

Behandlingstid: 90 minuter
Lyxig behandling för kroppen och ansiktet. Vi startar med en behaglig peeling för kroppen. Efter att du duschat fortsätter vi med en afrikansk massage med varm marulaolja, därefter rengör vi ditt ansikte för att avsluta med en härlig ansikts- och huvudmassage.I behandlingen används afrikansk marulaolja som är mycket rik på C-vitamin.

Pris: 950 kr

 

Fruity Beauty

Behandlingstid: 90 minuter
Underbar lyxig fruktinpackning för hela kroppen och ansiktet. Vi startar med en fruktpeeling som städar och rensar huden. Efter duschen läggs en härlig fruktsmoothie och du packas in i värmeomslag. Inpackningen stimulerar hudens cirkulation och tillför mineraler, vitaminer och näring. Under tiden som du ligger i värme tar vi hand om ditt ansikte. Rengöring med fruktenzymer och en fruktmask läggs.

Pris: 950 kr

 

Aroma Lyx

Behandlingstid: 80 minuter
En balanserande och mycket avslappnande massagebehandling för både kropp och själ influerad av såväl österländska som västerländska tekniker. Akupressur, lymfdränage och reflexologi varvas med avslappnande muskelmassage och kraftfulla essentiella oljor, vilka omsorgsfullt väljs ut efter kundens önskemål och behov. Efter massagen packas du in i ett varmt omslag för att låta oljorna tränga in i huden. Under tiden i det varma omslaget masserar vi lätt ditt ansikte och huvud.

En underbar välgörande topp till tå behandling där extra fokus läggs på rygg, axlar, nacke, skalp och ansikte!

Pris: 790 kr

 

Hot Stone Massage

Behandlingstid: 50 & 75 minuter
Skön lyxbehandling som både ger avslappning och energi. Heta stenar och oljor används för att massera och värma kroppen. Att använda varma stenar för massage härstammar långt tillbaka i tiden från indianerna.

Pris: 550 kr / 700 kr

 

Hot Chocolate Massage

Behandlingstid: 50 & 75 minuter
Nu kan du njuta av choklad utan några som helst skuldkänslor. En avslappnade helkroppsmassage med varm kakaoolja och sheasmör med vit choklad. Huden blir silkeslen och efterlämnar en härlig chokladdoft som gör att man känner sig som en pralin efteråt. En massage som påverkar sinnena positivt.

Bra presenttips!

Pris: 550 kr / 700 kr

 

Bodyscrubs

Behandlingstid: 60 minuter
En mild och effektiv behandling som avlägsnar döda hudceller och efterlämnar huden mjuk och smidig. Välj mellan salt-, socker-, kaffe- eller örtscrub. Vi avslutar med att massera in en olja och fuktlotion.

Pris: 550 kr

 

 

Body Wraps

Behandlingstid: 90 minuter
Härlig helkroppsbehandling som startar med torrborstning/peeling av huden innan en kroppsinpackning appliceras. Medan inpackningen verkar bäddas du in i ett varmt omslag och får en avkopplande ansikts- och skalpmassage. Efter den varma duschen masserar vi in en fuktkräm.Välj mellan;

Chokladinpackning; återfuktar huden och ger lyster. Cirkulationsökande och föryngrande för kropp och själ. Kakaon är rik på antioxidanter och även bra mot celluliter.

Alginpackning; rensar ut gifter och stärker huden genom att tillföra mineraler och vitaminer. Algen är rik på den fleromättade fettsyran GLA som ökar cellernas syreupptagning.


Pris: 750 kr